Varausehdot

Limusiiniyritys on korvausvelvollinen, jos matka jää kesken heistä riippuvasta syystä esim. ajoneuvon rikkoontumisen tai kuljettajaan kohdistuvasta syystä. Korvaus on maksimissaan sovittu matkanhinta ja asiakas ei ole oikeutettu odotusarvoon perustuviin korvauksiin.

Limusiiniyritys ei ole korvausvelvollinen Force Majeur perusteisten ongelmien aiheuttamasta haitoista ulkopuolisille.

Asiakkaan tulee käyttäytyä kuljetuksenaikana asiallisesti ja ikkunoista huutelu, tavaroiden heittely tms. muu epäasiallinen toiminta, joka kohdistuu autonulkopuolisiin ihmisiin, on ehdottoman kiellettyä ja saattaa katkaista kuljetuksen. Kuljettajalla on aina täysi valta keskeyttää kuljetus turvallisuussyistä, mikäli hänen mielestään kuljetuksessa ei toimita asiallisesti.

Kuljettajalla on oikeus myös poistaa ajoneuvosta henkilöt, jotka hän katsoo olevan vaaraksi itselleen, muille tai limusiiniyhtiön omaisuudelle (esim. kuljettajan arvion mukaan liian päihtynyt).

Kuljettajan poistaessa henkilöitä tai keskeyttäessä matkan asiakkaan toimien vuoksi, jää asiakkaalle 100% maksuvelvoite koko matkasta.

Tilaukset voi perua kuluitta vähintään 24h ennen varauksen alkua. Alle 24h ennen varauksen alkua tehdyissä peruutuksissa veloitamme 50% varauksen hinnasta, minimi veloitus 150€. Alle 6h ennen varauksen alkua tehdyissä peruutuksissa veloitamme täyden hinnan.

Mikäli asiakas toimillaan aiheuttaa kaluston rikkoontumisia tai muuten särkee kalustoa, on hän korvausvelvollinen täydestä aiheutuneesta kulusta. Asiakas on korvausvelvollinen myös ajasta, jonka auto on korjauksen vuoksi pois käytöstä. Kaikenlaisissa huolto/korjaustöissä, jolloin auto on poissa käytöstä edellä mainituista syistä, on veloitus aina 150eur/h.

Mikäli kuljettaja myöhästyy yli 15 minuuttia sovitusta eikä ilmoita siitä asiakkaalle, on asiakas oikeutettu 10 % hyvitykseen.

Kaikki puhelimitse ja sähköisesti tehdyt varaukset ovat sitovia, jos limusiiniyhtiö on antanut asiakkaalle noutoajan.

Tuntilaskutus lähtee aina käyntiin, kun auto saapuu asiakkaan osoitteeseen, mikäli siirtymä lähtöpaikalle kestää yli 30 min sovitaan siirtymisestä erillismaksu.

Limusiinissa on vain pieni matkatavaroiden kuljetustila ”takakoppa” johon mahtuu 2-3 matkalaukkua, asiakkaiden tulee tiedostaa tämä mm. lentokenttäkuljetuksissa! Limusiiniyhtiö ei takaa, että kaikkien 8 matkustajan matkalaukut mahtuvat autoon. Isojen laukkumäärien kanssa pyydämme, että olette yhteydessä ja varaamme teille pakettiauton laukkujen kuljetuksiin.

Lisätietoja varausehdoistamme saatte meiltä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tervetuloa tyylikkäälle matkalle kanssamme!